تحقیقات ترکیبات آنتی اکسیدانی و قابلیت عصاره های مختلف دانه کنجد را در حلال های مختلف نشان می دهد، بنابراین، را می توان ارده کنجد قزوین را منبع قوی آنتی اکسیدان های طبیعی در نظر گرفت.
علاوه بر این، مواد غذایی و محصولات غذایی، به ویژه روغن های گیاهی خوراکی غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع را تثبیت می کند.دانه های کنجد سرشار از ترکیبی گیاهی هستند که کلسترول را کاهش می دهد.
آنها همچنین حاوی فیتواسترول هستند. فیتواسترول ها برای تقویت پاسخ ایمنی بدن و کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها شناخته شده اند، این دانه ها مانع از جذب کلسترول از روده کوچک می شوند.
بیماری کبد چرب غیر الکلی تجمع چربی کبد است، این برای کسانی اتفاق می افتد که الکل کم یا اصلا مصرف نمی کنند، همچنین شامل سایر عوامل خارجی مانند داروها، آلاینده های محیطی و تابش می شود.
دانههای کنجد به جلوگیری از کبد چرب و سایر مشکلات مرتبط با آن کمک میکنند زیرا مقاومت در برابر استرس اکسیداتیو را افزایش میدهند. آنها همچنین دارای خواص ضد التهابی هستند.
همانطور که گفتیم، دانه های کنجد دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، پیشگیری کننده شیمیایی و ضد کبدی هستند. این خواص به پیشگیری از سرطان کمک می کند.
دانههای کنجد ممکن است حاوی روی باشد، یک جزء حیاتی در تشکیل کلاژن، را تقویت میکند و ممکن است حاوی ویتامین E باشد که ظاهر سوختگی ها و علائم روی پوست را کاهش می دهد.
دانه های کنجد ممکن است سرشار از پلی فنول های گیاهی باشد که می تواند به سلامت مو کمک کند، روغن دانه کنجد ممکن است به دلیل وجود ویتامین ها و مواد معدنی، سفیدی زودرس مو را کاهش دهد.
دانه های کنجد ممکن است حاوی منیزیم باشد، یک ماده معدنی مهم که به کاهش شانس دیابت نوع 2 کمک می کند. همچنین ممکن است فشار خون را تنظیم کند و به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند.
علاوه بر این، نشان داده شده است که روغن دانه کنجد ممکن است تأثیر مثبتی بر تأثیر داروهای مختلف مانند گلی بن کلامید در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 داشته باشد.
همچنین می توان از آن برای بهبود عملکرد دارو و تنظیم سطح انسولین و گلوکز در بدن استفاده کرد، طبق تحقیقات منتشر شده در این مجله، این فرآیند ممکن است به مدیریت علائم دیابت کمک کند
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.